1
Domaći fudbal

Foto: Starsport

IVICA ILIEV: Kiprani bi nam više odgovarali!

Objavljeno: 23.07.22 u 14:57

Partizan je do sada u letnjem prelaznom roku doveo veziste Patrika Andradea i Kristijana Belića, krilnog napadača Fusenija Dijabatea, štopera Svetozara Markovića i bekove Aleksandra Filipovića i Zlatana Šehovića.

Velikom broju igrača je istekao ugovor, a otišli su i vezista Marko Jevtović i mladi napadač Marko Milovanović.

Posle prva dva kola, Partizan već zaostaje za Crvenom zvezdom dva boda i ne vidi se pomak u odnosu na prethodnu sezonu, dok crveno-beli izgledaju još bolje u odnosu na sezonu za nama.

Sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev, najavio je da uprava radi sve na dovođenju još novih igrača.
„Dokle god traje prelazni rok postoji mogućnost da nas neko pojača, ili da nas neko napusti. Ne može ništa sa sigurnošću da se kaže, ali da radimo – radimo. I to veoma vredno“ započeo je Iliev, a zatim se dotakao i potencijalnih rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

„U prvom meču bilo je 1:1, verujem da ste svi videli da u ovom trenutku Midtjiland izgleda kao ekipa koju treba očekivati kao našeg protivnika. Rezultat negde ide na ruku Kipranima koji sada igraju kod kuće u uslovima koji ne odgovaraju Dancima, na 40 stepeni. Danci imaju negativan rezultat, ali mislim da je kvalitet na njihovoj strani. Vremenski uslovi i neko iskustvo su na strani Kiprana. Generalno, možda bi nam više Kiprani odgovarali“ zaključio je sportski direktor Partizana.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter