3
Domaći fudbal

Ohikhuaeme Omoijuanfo Ohi (R) celebrates after scoring a goal with Slavoljub Srnic Richairo Zivkovic Aleksandar Dragovic Aleksandar Katai Mirko Ivanic (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Cukaricki Beograd, 12.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZVEZDA RASKINULA UGOVOR SA NAPADAČEM: Dolaskom Pešića nije više bilo mesta za njega!

Objavljeno: 22.07.22 u 15:21

Nije ispunio očekivanja!

Crvena zvezda je pre par dana u svoje redove zvanično vratila Aleksandra Pešića, pa je za očekivati bilo da se rastane sa jednim od napadača. Izbor je pao na Rišaira Živkovića, sa kojim je sporazumno raskinuta saradnja. Nekadašnjem polazniku Ajaksove škole fudbala, isplaćene su sve plate do sada, što je i zahtevao. Od danas, on je slobodan u izboru nove sredine.

Dres Crvene zvezde je na takmičarskim utakmicama oblačio 14 puta i za to vreme upisao samo jedan pogodak. Treba dodati da se od njega mnogo više očekivalo, ali jednostavno nije uspeo da se uklopi, nametne i dokaže!

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter