0
Domaći fudbal

Screenshot/@nikola_stulic

ŠTULIĆ POSLE GZIRE: Idemo na pobedu u Nišu!

Objavljeno: 22.07.22 u 19:11

Fudbaleri Radničkog iz Niša su remizirali sa Gzirom na Malti rezultatom 2:2 i treba im pobeda kako bi se plasirali u narednu rundu.

Jedan od najboljih fudbalera kluba iz Niša i strelac vodećeg gola na Malti, Nikola Štulić sumirao je utiske nakon jučerašnje utakmice.

„Imali smo povoljan rezultat, ali smo iz naših grešaka sebi dali dva gola. Srećom, postigli smo gol u 90. minutu, imamo povoljan rezultat. Idemo na pobedu u Nišu da prodjemo dalje“.

Posle Štulićevog pogotka u 28. minutu, desile su se loše stvari po Radnički, pa je tako za svega pet minuta, odnosno od 56. do 61. minuta, Gzira preko Maksuela stigla do preokreta. Meraklije bi imale znatno teži posao sledećeg četvrtka da Maka Gaku nije pogodio u 92. minutu, sada im je dovoljna i minimalna pobeda za prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

„Pad koncetrancije, prvi gol, posle toga neka lopta, ne znam ni odakle je došla i penal. Ne znamo ni mi šta se sve desilo i okrenuše nam utakmicu za pet minuta. Mi smo mislili da ćemo postići još neki gol, bili smo puni samopouzdanja, ali jednostavno stvari su se promenile i te dve greške umalo da nas koštaju povoljnog rezultata na Malti“ zaključio je Štulić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Štulić (@nikola_stulic)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter