2
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal Luka Jovic Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

RENESANSA U FIRENCI: Preporod Srbina, sedam golova na tri utakmice!(VIDEO)

Objavljeno: 22.07.22 u 21:41

Luka Jović se ne zaustavlja!

Fiorentina došla do nove pobede u pred sezoni! „Viola“ je savladala Trento, rezultatom 4:1, Luka je ušao u igru tek u drugom poluvremenu, ali mu je to bilo izgleda sasvim dovljono da postigne novi pogodak!

Dobro je Jović ispratio akciju svog tima, istrčao je po krilu i uz malo sreće postigao pogodak! Pošto je lopta nakon Lukinog šuta zakačila odbrambenog igrača Trenta i završila u mreži.

Luka je na debiju postigao tri pogodka, u sledećoj utakmici još dva, da bi sada meč završio sa jednim, suma sumaru je sedam!

„Bleki“ Milenković je sa kapitenskom trakom predvodio „Violu“, dok je u sastavu bio i Matija Nastasić.

0
0

2 Komentara

  1. I na treningu se Jovic nadavao golova, ali se ti i ovi sa priprema ne racunaju…Sacekati treba prvenstvo Italije…Doduse clanak je za navijace CZ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter