0
Evropske lige

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Srbija v Madjarska goalkeeper Predrag Rajkovic Beograd, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RAJKOVIĆ NAPUŠTA LIGU 1: Četiri godine vezan za novi klub!

Objavljeno: 22.07.22 u 20:12

Predrag Rajković nije više fudbaler Remsa!

Brojni klubovi su bili zainteresovani za potpis golmana reprezentacije Srbije, u igri su bili Espanjol, Granada i Lil. Do dogovora ipak nije došlo. Najkonkretniji je bila Majorka, i na kraju je došlo do dogovora.

Klub sa Balearskih ostrva, ponudio je Rajkoviću četvorogodišnji ugovor, dok klubu iz Lige 1, sleduje obeštećenje 4.5 miliona evropskih novčanica, kao i 30 posto do naredne prodaje golmana.

Ceo posao je prošao zahvaljujući posredstvom srpskog menadžera Miloša Malenovića.

Rajković je ponikao u Jagodini, da bi 2013. prešao u Crvenu zvezdu. Usledio je transfer u Makabi iz Tel Eviva, visina obeštećenje je bila 3 miliona evra.

U Rems je stigao 2019. za cenu od 5 miliona evra. Za Rems je odigrao 106 utakmica u svim takmičenjima, dok između stativa u reprezentativnom dresu bio 28 puta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RCDMALLORCA (@rcdmallorcaoficial)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter