0
Evropske lige

FOTO: TWITTER/HALLERSEB

POZNATI NAPADAČ SE OGLASIO NAKON ŠTO MU JE OTKRIVEN TUMOR: Poslao poruku javnosti posle operacije – ‘Prvi korak je završen’

Objavljeno: 22.07.22 u 09:24

Napadač se oglasio prvi put od odlaska u bolnicu.

Napadač Borusije Dortmunda Sebastijan Ale morao je da prekine pripreme svog tima, pošto mu je dijagnostifikovan tumor testisa.

Ovaj golgeter se vratio u Nemačku gde je podvrgnut operaciji, a nakon zahvata se oglasio.

Ale se obratio javnosti, te preneo ohrabrujuću poruku, da se oseća dobro.

– Zdravo svima. Želeo sam da vas obavestim da je prvi korak završen. Hoću da zahvalim Borusiji Dortmund i medicinskom timu koji su bili izuzetni sa mnom. Veliko hvala i svom medicinskom osoblju bolnice na podršci i dobronamernosti, napisao je Ale na Tviteru, uz fotografiju iz bolničke postelje.

Podsetimo, ovaj francuski ofanzivac nedavno je stigao u Dortmund iz Ajaksa, u transferu teškom 31 milion evra, kada je morao da ode na bolovanje i na borbu koja je važnija od fudbala. Pre Borusije igrao je sa velikim uspehom za Ajaks sa Dušanom Tadićem, a u Ajntrahtu je bio od 2017. do 2019. i tamo je odilčno sarađivao takođe sa srpskim internacionalcima Lukom Jovićem, Filipom Kostićem i Mijatom Gaćinovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter