0
Evrokupovi

FOTO: FK Čukarički

ČUKA RAZBILA RASING, MATIJAŠEVIĆ NEZADOVOLJAN: ‘Moramo bolje, ovo sebi ne smemo da dozvolimo’

Objavljeno: 22.07.22 u 10:56

Prvi operativac kluba sa Banovog brda, oglasio se posle trijumfa.

Čukarički je svoj ovosezonski evropski put, započeo ubedljivom pobedom. Sigurnom igrom, tim sa Banovog brda je sa 4:1 nadigrao Rasing Union u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

I pored činjenice da je pobeda bila ubedljiva, ona nije poptuno po ukusu svih na Banovom brdu. Tačnije, Vladimira Matijaševića, direktora ‘brđana’. On je imao određene primedbe na igru, pre svega verovatnom na momenat kada je domaći tim izjeadnačio sredinom prvog dela meča i izgledao bolje na terenu sve do pogotka Srđana Mijailovića u 35. minutu.

– Rezultat je odličan za nas, ali igra mora da bude bolja. Ne možemo da dozvolimo da nam realno slabija ekipa stvara probleme tek tako. Rasing još nije ni počeo sezonu, mi smo izašli iz mini priprema. Uz to, imamo i teške igrače koji tek ulaze u formu. Nadam se da će biti ok za sledeće utakmice. dorbo je za srpski fudbal da smo pobedili, očekujem da tako bude i u revanšu, rekao je Matijašević, a prenosi ‘Sportsi žurnal’.

Podsetimo, revašn Čukaričkog i Rasing Uniona je 28. jula, dok pobednika potom očekuje dvomeč sa holandskim Tventeom. Perthodno, ‘brđani’ dočekuju Napredak u sklopu trećeg kola Superlige Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter