0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot

UMESTO ODMORA, IGRA I TOKOM LETA: Zvezdin ‘Pitbul’ beleži sjajne partije u Portoriku (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.22 u 11:59

Novi igrač crveno-belih ne želi da odmara tokom leta.

Džon Holand, novi košarkaš Crvene zvezde, pokazao je da je gladan košarke, i pored toga što ima 33 godine. Treće pojačanje crveno-belih za novu sezonu, pauzu koristi ne koristi za odlazak na odmor na skupim desrtinacijama, već nastavlja sa košarkom i kada mnoge njegove kolege ‘pune baterije’, i to, u portorikanskom Fahardu.

Nakon što se razišao sa Bursom i potpisao ugovor sa crveno-belima za narednu sezonu, Amerikanac je, vrlo verovatno u dogovoru sa crveno-belima, potpisao i kratkoročni ugovor za aktuelnu predsezonu u Portoriku.

Do sada je tamo odigrao šest utakmica za ekipu pod imenom Fahardo, a poslednji put je na parketu bio u sredu, protiv Ponse, u šestoj utakmici polufinala. Ekipa za koju nastupa popularni ‘Pitbul’ pobedila je sa 116:95, a on je ubacio 20 poena.

Holand igra u veoma dobroj formi, tome svedoče i brojke, prosečno igra 33 minuta i beležio 18,8 poena, trojke (24/57, 42%).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter