0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SIVIĆ NAKON REMIJA: ‘Sve je bilo u našim rukama – Pokazali karakter u finišu!’

Objavljeno: 21.07.22 u 22:52

Fudbaleri Radničkog remizirali su na gostovanju sa Gzirom Junajted rezultatom 2:2, u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za UEFA Ligu konferencije.

Niški tim je bio bolji u prvom poluvremenu, što je materijalizovao pogotkom Štulića u 28. minutu.

Iako je sve vreme kontrolisao situaciju na terenu, srpski predstavnik je šokiran u razmaku od samo četiri minuta. Brazilac Samuraj je izjednačio u 56. minutu, iskoristivši kiks golmana Drobnjaka, a isti fudbaler je u 60. minutu preokrenuo na 2:1 iz penala koji je skrivio Mlađović.

FOTO: HOTSPORT

Radnički je potom svim silama krenuo po izjednačenje, i uspeo je u tome u sudijskoj nadoknadi vremena. Francuski internacionalac Maka Gaku, koji je u igru ušao sa klupe, iskoristio je gužvu u kaznenom prostoru nakon centaršuta Arsića i postavio konačnih 2:2.

FOTO: HOTSPORT

Pošto pravilo gola u gostima više ne važi, ova utakmica se bukvalno poništava i sve će se odlučiti narednog četvrtka na stadionu Čair u Nišu.

Trener Radničkog Tomislav Sivić je izneo dvoje utiske odmah nakon zavšetka utakmice na Malti.

Fudbal-UEFA Conference League Second qualifying round, 1st leg-Gzira v Radnicki Nis
Attard, 21.07.2022
foto: Starsport.rs ©

Odigrali smo jednu tešku utakmicu, znali smo da će biti teško i nezgodno. Međutim, sve je bilo u našim rukama. Dobro smo otvorili meč, u prvom poluvremenu smo možda mogli da damo još gol ili dva, a onda smo iz jedne potpuno kontrolisane utakmice, po ko zna koji put, napravili problem i sami sebi dali golove. To je nestvarno i takvi kiksevi su nedopustivi. Ekipa je u finišu pokazala karakter i vratila se. Definitivno smo bolji tim od Gzire, ali moramo ozbiljno da shvatimo revanš i ne sumnjam da ćemo proći dalje– rekao je Sivić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter