0
Fudbal

Foto: Slobodan Đurić

SADA I ZVANIČNO: Krstajić predstavljen u Sofiji!

Objavljeno: 21.07.22 u 16:04
Mladen Krstajić je novi selektor fudbalske  reprezentacije Bugarske.

Legenda Partizana i Verdera iz fudbalskih dana, a do skoro trener izraelskog Makabija, potpisao je ugovor na dve godine. On je predstavljen danas u Nacionalnom trening centru Bugarske fudbalske federacije. Uz njega su bili predsednik domaćeg saveza Borislav Mihajlov i sportski direktor Georgi Ivanov. Predstavljeni su i članovi stručnog štaba koji će raditi sa Krstajićem a koje je on izabrao (asistenti Stefan Janković, Nemanja Milinčić i trener golmana Darko Božović).
Ovo će Krstajiću kao treneru biti druga reprezentacija koju će predvoditi, jer je predvodio i reprezentaciju Srbije.
– Čast mi je jer su naši susedi izabrali mene za novog selektora. Bugarska u reprezentativnom seniorskom fudbalu u poslednje vreme ne beleži dobre rezultate. Učiniću sve da to promenim. U poslednjih osam utakmica koje su igrali, promenili su se silni igrači i čak sedam golmana. To nije dobro. Moramo napraviti kostur tima i uigravati se. Naredna tri dana ću gledati nekoliko utakmica u domaćem šampionatu i čuo sam da imaju puno sjajnih mladih fudbalera. Sa mojim timom trenera imam plan i program i jedva čekamo da počnemo da radimo – istakao je Mladen Krstajić.
Foto: Slobodan Đurić
Na predstavljanju srpskog trenera bio je i ambasador Srbije u Bugarskoj, Željko Jović, koji je Mladenu je poželeo dobrodošlicu i puno uspeha.
– Bugari su po mentalitetu slični nama. Imaju i puno igrača koji igraju širom sveta. Srbija je u seniorskom fudbalu izašla na pravi put. Drago mi je jer sam predvodeći reprezentaciju Srbije učestvovao u formiranju sadašnjeg tima, koji je Piksi odveo na Svetsko prvenstvo. Verujem u sebe, volim da radim i nadam se da će početi i dobri rezultati Bugarske u reprezentativnom fudbalu – zaključio je Mladen Krstajić.
Foto: Slobodan Đurić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter