2
AdmiralBet ABA Liga

(190901) -- NANJING, Sept. 1, 2019 (Xinhua) -- Ioannis Papapetrou (L) of Greece competes during the group F match between Greece and Montenegro at the 2019 FIBA World Cup in Nanjing, east China's Jiangsu Province, Sept. 1, 2019. (Xinhua/Han Yuqing)

PAPAPETRU OTKRIO DETALJE TRANSFERA: Novi igrač Partizana o ključnoj osobi za njegov dolazak

Objavljeno: 21.07.22 u 09:50

Novi košarkaš crno-belih otkrio je zanimljive detalje.

Joanis Papapetru, veliko pojačanje crno-belih za novu sezoni, istakao je da je Željko Obradović odigrao važnu ulogu za njegov dolazak.

On je bez većeg dvoumljena odlučio da prihvati ponudu koju je dobio iz Beograda.

– Kada sam rekao agentu da sam zainteresovan, tada me je trener Obradović pozvao. Nismo dugo razgovarali, ali vrlo brzo smo shvatili da slično razmišljamo i slično očekujemo. Jednostavno svi u Evropi znaju ko je i šta je trener Željko Obradović. Iskren da budem, njegov poziv je za mene motivacija jer želim da razmišljam kao on, da budem posvećen kao on. Osetio sam to preko telefonskog razgovora, a verujem da će biti odlično i kada budemo krenuli da radimo na parketu. Jednostavno, trener Obradović je neko ko osvaja titule, a isto to želim i ja i biće mi cast da budem povezan sa njim, rekao je Papapetru u intervjuu za ‘Mocart sport’.

Pored njega, Partizan je za sada angažovao i Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija.

– Ono što mi je odmah jasno je da smo popunjeni na svim pozicijama. Imamo raznovrsne igrače koji su pokazali kvalitet tokom godina. Partizan možda nema najveći budžet ili najskuplju ekipu u Evropi, ali sam uveren da možemo da budemo najborbeniji i sa navijačima koji su naširoko poznati. Naravno čeka nas veliki rad, sve će biti proces, ali tako se stvaraju velike ekipe koje mogu da igraju protiv bilo koga, istakao je Papapetru.

0
0

2 Komentara

    • Verovatno ces ga ti spreciti da osvaja titule? Koliko li je samo takvih budala to ponavljalo za svaku od devet evrotitula….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter