0
Evropske lige

Darko Lazovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NIŠTA OD POSLA: Lazoviću propao transfer karijere, vratili ga sa leta u Marsej

Objavljeno: 21.07.22 u 10:18

Neočekivan zaokret u slučaju Srbina.

Darko Lazović je bio nadomak prelaska u Olimpik Marsej, ali je u poslednjim momentima došlo do problema i dve strane nisu pronašle zajednički jezik, te je sada čitav posao doveden u pitanje.

Igor Tudor, novi trener francuskog kluba, tražio je Srbina sa kojim je radio prošle sezone u Veoni, a delovalo je da će posao lako biti sklopljen, ali kako javljaju italijanski mediji, transfer Kevina Strotmana je praktično blokirao Lazovića.

Prema navodima iz Verone, uprava je zaustavila Lazovića koji je trebalo da se ukrca na aviona samo za njega poslat iz Francuske, te nije otišao na lekarske preglede i potpisivanje ugovora. To je odgovor francuskom klubu, pošto Verona nije uspela da se dogovori sa Kevinom Strotmanom, koji je trebalo da put Italije krene baš iz Marseja.

Taj fudbaler je bio na pozajmicama dve sezone, a u Veroni su se nadali da bi oni sada mogli da ga dovedu, međutim, problem su visoka primanja, kojih ovaj nikako ne želi da se odrekne, a u pitanju je plata od oko šest miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter