0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

NEMA VIŠE DILEME: Bivši Zvezdin vezista ostaje u Italiji, poznati detalji ugovora

Objavljeno: 21.07.22 u 08:17

Srpski vezista predstavljen u novom klubu.

Miloš Vulić, bivši fudbaler Crvene zvezde i Napretka, pronašao je novi angažman u Italiji. Ovaj dvadesetpetogodišnjak je novi igrač Peruđe.

Nakon dve sezone u dresu Krotonea, ovaj centralni vezni igrač iz Kruševca stavio je paraf na ugovor sa timom koji se takmiči u drugom po kvalitetu takmičenju u Italiji, Seriji B.

Vulić će produžiti svoj boravak na ‘čizmi’, a ugovor je potpisao do 2023. godine, zanimljivo, uz mogućnost da se ugovor produži na još tri sezone.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели A.C. Perugia Calcio 1905 (@acperugia_official)

Minulog leta, Vulić je odigrao prvi meč i za ‘A’ reprezentaciju Srbije, u prijateljskoj utakmici protiv Jamajke, a domaći ljubitelji fudbala upoznali su ga kao jednog od najboljih izdanaka omladinske škole Napretka, iz koje je izašao 2013. godine, još kao maloletan. Potom je usledila seldiba na ‘Marakanu’, gde je odigrao neke veoma dobre utakmice, ali nije uspeo da se izbori za mesto u startnoj postavi. U dresu Krotonea nastupao je u prethodne dve sezone i u Seriji A i u Seriji B, a na 47 nastupa je postigao dva gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter