0
Evropske lige

FOTO: FK Borac Banja Luka

KRAH BIVŠEG ZVEZDINOG TRENERA: Nije bio spreman za ovo!

Objavljeno: 21.07.22 u 18:12

Nenad Lalatović nije se još prilagodio na Borac iz Banja Luke!

Nakon što je na kraju prošle sezone napustio Kragujevac i zamenio ga za glavni grad Srpske, fudbalska javnost ostala je u šoku.

Očekivalo se da će se Lalatović vrlo brzo aklimatizovati na fudbal u Bosni, ali bilo je suprotno. Posle prve utakmice protiv B36 i pobede od 2:0 nula, očekivao se rutinski prolaz dalje, međutim u drugoj utakmici i gostovanju, ekipa Nenada Lalatovića doživela je poraz od 3:1, i nakon penal serije, rekla zbogom Evropi za ovu sezonu. Usledio je remi od 2:2 u prvom kolu Premijer lige BiH sa Slogom iz Doboja.

Lalatović je nakon toga na burnoj konferenciji za novinare, podneo ostavku, koju čelnici Borca nisu prihvatili.

Nakon nekog vremena Lalatović se zahvalio upravi Borca:

“Otkad sam došao u Borac, ima previše udara. Ja te udare nisam zaslužio. Ali shvatio sam da ovde čovek mora da se bori, kao i u Srbiji. U Srbiji sam na to navikao, a ovde sam bio u šoku, mislio sam da je drugačije. Ovde je možda još i teže. Ali sada vidim odakle vetar duva. Oni što su oko kluba, glume nam prijatelje. Oni su jedva dočekali da podnesem ostavku. Ja sam naseo, učinio sam to, ali hvala upravi koja mi je pružila poverenje“, izjavio je Lalatović i objasnio zbog čega je odlučio da podnese ostavku posle samo tri utakmice u novoj sezoni.

“Da sam izašao na konferenciju i da to nisam uradio, ja bih se ubio. Zgadio bih se sam sebi. To sam uradio zato što sam imao obavezu prema navijačima, prema Banjaluci, prema Republici Srpskoj. Nisam ispunio ono što se očekivalo od mene. Nećete promeniti 25 igrača, promenite Nenada Lalatovića. Ja ću otići, naći ću gde da radim, to je najmanji problem. Ja sada da raskinem ugovor, sutra bih imao gde da potpišem novi“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter