8
Domaći fudbal

Foto: Starsport

ILIEV O DRESOVIMA: ‘Ja ne pamtim da je bilo ovakvih dresova!’ (FOTO)

Objavljeno: 21.07.22 u 23:52

Oduševljen je on!

Navijači Partizana su sa velikim nestrpljenjem iščekivali da njihov voljeni klub predstavi nove garniture dresova. Danas je to u svečanoj loži i učinjeno, pa će fudbaleri Partizana od sada nastupati u tri nove garniture, a svoje nove dresove dobili su i golmani.

FK Partizan Promocija novog dresa – sezona 2022/2023
Beograd, 07.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘Čujete i od aktera ove divne večeri da ne pamti niko lepše i bolje dresove od ovih koji su trenutno. Dobijamo sa raznih strana i od raznih konkurenata pohvale za ovakve dresove, niko to nije video ovde. Ja ne pamtim da je bilo ovakvih, neko će me možda razuveriti, ali o ukusima ne treba diskutovati… Sva tri su fantastična!’ – rekao je Iliev i potom dodao:

FK Partizan Promocija novog dresa – sezona 2022/2023
Beograd, 07.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘U jednom trenutku pomislim da ovaj standardni retro crno-beli možda na čelnoj poziciji, ali je ovaj našim navijačima, sa motivima naših vernih navijača nešto što je, mislim, toliko originalno, da će možda biti i najtraženiji dres od svih. I ovaj treći je onako moćan, mračniji, crni skroz, sa belim rukavima, tako da u kombinacijama sa belim i crnim šortsom, sa štucnama, ima beskonačno kombinacija i verujem da će svako imati svog favorita. Ali hajde, ja se odlučujem za crno-beli dres, debljina pruga, sve, nikad lepši!’ – zaključio je on.

1
0

8 Komentara

  1. Kao prvo nepeva se dzabe“Pevete boja Franje Tudjmana…“prva garnitura je sasvim ok druga djene djene cna se belim rukavima odvratni su kao i oni Zvezdini plavi sa belim rukavima aova treca garnitura je smesna prljavo siva sa stampom grobara tako da mi to vise lici slihtanje grobarima nego lepota dresa,slazem sa da nigraju dresovi neigraju nego igraci koji ih nose ali ovde je tema o dresovima,ja koliko znam partizanove boje su plavo crvene i to je bio najlepsi grobarski dres sa sponzorom „peuget“dok to ne promenita i stavite vase preve boje ovo je sve jadno….

    0
    0
    Odgovori
  2. Al dresovi nikad viđeni, pa jedino ako ste ćoravi i imate pamćenje ko kokoška. KkCZ ih imala prošle godine, a FKCZ pre 6 i to daleko lepše i kvalitetnije odrađeno. Ovaj retro Novi Pazar dres je vrhunski.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dresovi u mnogo cemu sjajni ali steta, velika steta! Da imaju kragne bili bi idealni i istorijski NIKAD BOLJI! Ovako,, nekako mi ostaje sve nedoreceno. Iskrenost nalaze da ovo kazem, ali mozda nekima ovo nece biti lepo da cuju. Naravno, treca (navijacka) garnitura, fantasticno resenje, ostace zauvek u srcu fanova.

    0
    0
    Odgovori
  4. Bratko, ti si nam godinama najveće pojačanje. Ta tvoja dva ortaka, Vazura i odvratni Vuchella zajedno s tobom nama „ciganima“ mnogo čine da mi „cigani“ provodimo lepe trenutke u ovoj jadnoj zemlji.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne igraju dresovi msjmune, već kvalitetna ekipa, nažalost koju nemamo. Tako majmune si podbacio, nisi umesto Milovanovića doveo novog centafor, nisi nam doveo ofanzivnog veznog igrača, a takođe, pored ovog krila što si doveo, trabajo si još jedno krilo da dovedeš. Jer se videlo da nema realizacije u napadu, a o odbrani da ne pričamo, kao Švajcarski sir je. Ekipi treba pojačanja, kojim ćemo da pariramo jačim ekipama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter