0
AdmiralBet ABA Liga

John Holland Partizan - Bursa Evrokup, Eurocup 20.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

HOLAND O NASTUPU U PORTORIKU: ‘Otišao sam na odmor, a vlasnik me je ubedio da ostanem i igram za njih!’

Objavljeno: 21.07.22 u 22:25

Zanimljiv lik!

Džon Holand je pre 10-ak dana zvanično postao novi košarkaš Crvene zvezde i on će naredne sezone braniti boje kluba sa Malog Kalemegdana. Ipak, on je igrao u Portoriku, tamošnji plej-of, a sada je u razogovoru za ‘Mozzart sport’ objasnio kako je došlo do toga.

‘Zapravo ovo je baš luda priča. Znaju svi koliko sam strastven i koliko volim košarku. Došao sam u Portoriko na odmor. A onda me je vlasnik kluba ubedio da ostanem i igram za njih plej-of. Moj plan je bio da odem do Portorika samo na vikend kako bih malo predahnuo, a sada sam ovde i igram, borimo se za titulu. Nisam imao ni dovoljno opreme kada sam se dogovorio da ostanem. Bio je to početak plej-ofa i osetio sam da imamo šansu da uradimo nešto specijalno… Jednostavno nisam mogao da odolim. Ja sam u svojoj srži košarkaš, ne mogu da odolim nadmetanju. Na sve to, dogovorili smo se svega dan ili dva pre nego što sam potpisao sa Crvenom zvezdom. Nisam ni znao da li ću igrati u Evropi naredne sezone.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter