0
AdmiralBet ABA Liga

from left Malcolm Delaney Kyle Hines Giampaolo Ricci Ben Bentil Crvena Zvezda v Armani Milan-Euroleague 2021/22 Beograd, 01.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ZVEZDA DOVODI POJAČANJE IZ MILANA: Stiže vrhunski defanzivac – šta li će biti sa Singltonom?!

Objavljeno: 20.07.22 u 20:47

Upotpunio bi rotaciju „visokih“ igrača.

Iako su poslednjih dana mnogi mediji navodili da je Kris Singlton dogovorio saradnju sa Crvenom zvezdom i da se čeka samo momenat ozvaničenja, za sada se iz redova srpskog šampiona niko nije oglašavao. Kako prolazi vreme, situacija sa Amerikancem je sve neizvesnija, ali izgleda da crveno-beli imaju drugo rešenje.

Kako navodi Sport klub, Zvezda je na korak od dogovora sa Bendžaminom Bentilom iz Milana. On, kao i Singlton, igra na poziciji krilnog centra, a po potrebi može da zaigra i na centru. Protekle godine, u dresu italijanskog kluba, nije imao naročito zapaženu ulogu u napadu, dok je ipak u odbrani važio za jednog od najboljih.

Ben Bentil
Crvena Zvezda v Armani Milan-Euroleague 2021/22
Beograd, 01.02.2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Prosečno je po utakmici postizao 5 poena i 2.4 skoka, a osim za Olimpiju iz Milana, nastupao je i u Panatinaikosu, Peristeriju, Bahčešehiru, Bilbau i Šalonu. Što se tiče NBA karijere, nastupao je za Dalas Maverikse, a pored toga, igrao je i u kineskoj CBA ligi.

Ako bi se ovaj transfer ostvario, veliko je pitanje da li bi crveno-beli dovodili još jednog visokog igrača obzirom da su trenutno u timu Hasan Martin, Dalibor Ilić, Filip Petrušev, Eron Vajt i Luka Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter