0
Evropske lige

(190831) -- MOENCHENGLADBACH, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Julian Nagelsmann, head coach of Leipzig, reacts during the Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and RB Leipzig in Moenchengladbach, Germany, Aug. 30, 2019.

TRENER BAJERNA PROZVAO BARSU: ‘Jedini klub na svetu koji dovodi igrače bez para! Kako je to moguće?’

Objavljeno: 20.07.22 u 10:25

Transfer Roberta Levandovskog je podigao buru u Španiji i Nemačkoj.

Dok jedni slave, drugi pate, Bajern Minhen je ostao bez najboljeg igrača, dok je Barselona dobila veliko pojačanje. Julijan Nagelsman, trener nemačkog kluba, svestan je koliko je njegov tim izgubio odlaskom fenomenalnog Poljaka, ali je izneo i čuđenje zbog čitavog posla.

Naime, Barselona je od početka pandemije virusa korona imala velikih novčanih problema, ali uprkos tome nekako uspeva da u svoje redove dovodi zvučna i skupa imena, svakog prelaznog roka.

– Nisu doveli samo Roberta, već i mnoge druge igrače. Da budem iskren, ne znam šta se dešava. Izgleda da su oni jedini klub na svetu koji može da angažuje pojačanja, a da nema novca. To je malo čudno i ludo, izjavio je Julijan Nagelsman.

Pre Levandovsog, za kojeg je tim sa stadiona ‘Kamp Nou’ platio obeštećenje od 45 miliona evra, kako je saopšteno iz kluba, stigao je i Rafinja iz Lids junajteda za 58 miliona evra. Andreas Kristensen i Frank Kesije stigli su Barselonu kao slobodni igrači ovog leta.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter