0
Evropske lige

FOTO: FC Barcelona

NEVEROVATNA SITUACIJA U BARSELONI: Navijači hoće dres Levandovskog, ali nema dovoljno slova ‘W’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.07.22 u 09:29

Zaista neočekivana situacija, s obzirom da je u pitanju jedan od najvećih klubova na svetu.

Robert Levandovski je ostvario san o prelasku u Barselonu, ali se očigledno je ovaj transfer sve iznenadio. Toliko, da ni zvanična prodavnica ovog kluba ne može da nabavi dovoljno materijala da podmiri potrebe svih onih koji bi da dođu u posed komada garderobe sa prezimenom legendarnog golgetera.

Dresova u zvaničnoj prodavnici ima, ali fali slova, i to posebno jednog. Navijači su ostali u čudu kada su im u prodavnici saopšđtili da više nemaju slova ‘W’ za štampu, jer se ranije nije toliko koristilo i smatrali su da nije potrebno. Slovo kog u opticaju nema, pojavljuje se dvaput u prezimenu Poljaka.

Dokaz svega što se dešava u Barsi vezano za Levandovskog, najbolje prikazuje snimak iz prodavnice na kom se vidi kako navijač hoće da kupi dres, ali mu prodavac govori kako nema dovoljno slova za štampu.

Ostaje da se vidi kako će Barselona rešiti ovaj problem i koliko brzo jer nema sumnje, da su planirani veliki prihodi od marketinga oko Poljaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter