0
Ostali sportovi

FOTO: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

MINISTAR VULIN ISPRATIO SPRSKE SPORTISTE NA SVETSKE POLICIJSKE I VATROGASNE IGRE: „Od naših sportista, pripadnika Sportske jedinice očekujem visoke rezultate“

Objavljeno: 20.07.22 u 16:59

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas, prilikom ispraćaja pripadnika Sportske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova na „Svetske policijske i vatrogasne igre“ u Roterdamu, od 22 do 31. jula 2022. godine, da je uveren u njihove sposobnosti i spremnost da postignu najbolje rezultate.

„Pripadnici Sportske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno su se spremali za predstojeće „Svetske policijske i vatrogasne igre“, koje su pandan olimpijskim igrama. Boriće se , rame uz rame, sa najrespektabilnijim policijama sveta, vrhunskim profesionalcima a i sportistima osvajačima olimpijskih medalja. Iako učestvuju, po prvi put, na ovom prestižnom takmičenju, uveren sam da će naši pripadnici ostvariti značajne rezultate i predstaviti svoju državu i svoju policiju na najbolji način. Od naših sportista, pripadnika Sportske jedinice očekujem visoke rezultate“, istakao je ministar unutrašnjih poslova.

Ministar Vulin je podsetio da su država Srbija i MUP, u proteklih godinu i po dana, uložili značajna sredstva u razvoj sporta u policiji.

FOTO: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije
FOTO: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

„Naši sportisti dobili su zaposlenje u MUP-u i najbolje uslove za pripreme i treninge, očekujem da će naši sportisti svoju državu i svoje ministarstvo obradovati visokim rezultatima na policijskim igrama“, naglasio je ministar Vulin, rekavši da je kao ministar odbrane formirao sportsku četu čiji su pripadnici na olimpijskim igrama, od devet olimpijskih medalja, osvojili tri i poželeo pripadnicima Sportske jedinice MUP-a puno sreće na takmičenju.

Na ovom prestižnom međunarodnom takmičenju boje Srbije i MUP-a braniće džudista Boško Borenović, rvači Strahinja Despić i Sebastijan Nađ, tekvondistkinja Nadica Božanić, karatistkinja Brankica Negovanović i strelci Ljubiša Momčilović, Snežana Momčilović, Aleksandar Maričić i Dragan Ćaćić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter