Germany's Dirk Nowitzki farewell after European championship group B basketball match between Germany and Spain on 10. September 2015 in Berlin, Germany (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
in ,

KOŠARKA MU JE NANELA OZBILJNE PROBLEME, NOVICKI ISKREN: ‘Mislio sam da ću moći da igram fudbal sa decom – Ne mogu igrati ni tenis više!’

Ozbiljne probleme ima!

Proslavljeni nemački košarkaš i jedan od najboljih NBA igrača iz Evrope svih vremena – Dirk Novicki, smatra da je karijeru morao da završi ranije.

‘Neprestano razmišljam i mislim da te poslednje dve godine u NBA ligi nisu bile vredne toga. Da, bilo je tu briljantnih trenutaka, ali ekipi nije išlo najbolje, a i realnost je ta da sam se jedva kretao.’ – rekao je i potom dodao:

‘Da sam se penzionisao dve godine ranije, siguran sam da bih se sad mogao bolje kretati. Mogao bih katkad i zaigrati fudbal sa decom. Sada niti to ne mogu. Ne mogu igrati ni tenis jer se ne mogu kretati kako je to Bog zamislio. Teško je. To je sjajan sport, pokušavam ga igrati dvaput nedeljno, ali gotovo da se ne mogu kretati. Uglavnom igram dublove, udarim koji forhend s osnovne linije i to je uglavnom to!’ – zaključio je on.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

IZABRAN SASTAV SRBIJE ZA SVETSKU LIGU: Podmlađen sastav – Selektor Savić odlučio da odmori određene igrače!

IZ JUVENTUSA U ROMU: Sve je gotovo, Dibala je kod Murinja!