0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot

BAKLJADA I PESMA: Evo kako su drugovi iznenadili Dalibora Ilića pred odlazak u Zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 20.07.22 u 08:58

Novi košarkaš Crvene zvezde dugo će pamtiti ono, što su mu priredili drugovi.

Dalibor Ilić, reprezentativac Srbije, jedno je od pojačanja šampiona Srbije i ABA lige, što predstavlja iskorak u karijeri momka iz Višegrada.

Ilić je posle šest godina napustio Igokeu u kojoj se afirmisao i s dosta uspeha nosio dres u regionu, a sada će se okušati u taboru evroligaša.

Pred put u Beograd, Iliću su drugovi priredili ispraćaj, koji će pamtiti. Oni su ga dočekali u dvorištu i bakljama, pesmom i pokličima ispratili, što je oduševilo mladog košarkaša koji je bio u dresu FK Crvena zvezda.

Visoko podignutih ruku, te širokim osmehom, Ilić se oduševljeno priključio slavlju njemu u čast, dok je grmeo ‘Đurđevdan’.

Podsetimo, Ilić je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima, može da pokriva pozicije ‘3’ i ‘4’, visok je 204 centimetara i težak 94 kilograma. Rođen je u Višegradu 2000. godine, a kao jedan od najtalentovanijih igrača koji su rođeni na prelasku u 21. vek pojačava ekipu Igokee 2016. godine.

Samo dve godine kasnije osvaja sa reprezentacijom Srbije zlatnu medalju na EP u Letoniji, a konstantan napredak krunisao je u takmičarskoj sezoni 2021-2022 u ABA ligi gde je osim mesečnih nagrada za najkorisnijeg igrača regionalne lige, rekorda po broju indeksnih poena (49) u jednoj utakmici ove lige, bio i jedan od najboljih igrača regionalnog takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter