0
Košarka

Jusuf Nurkic Final 4 ABA liga, Jadranska liga, finalna utakmica Cibona - Cedevita u Beogradskoj Kombank Areni, 27.4.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT). © 2014 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com

ZVEZDA BOSNE I HERCEGOVINE IGRA NA EVROBASKETU: Boriće se sa Dončićem, Francuzima i Litvancima!

Objavljeno: 19.07.22 u 10:03

Ogromno pojačanje za komšije.

Selektor Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić, juče je objavio spisak igrača koji konkurišu za predstojeći Evrobasket, a na njemu se našlo i najveće ime tamošnje košarke Jusuf Nurkić. Iako u prvi mah nije bilo sigurno da li će se on odlučiti da nosi dres nacionalnog tima, centar Portlanda je brzo otklonio sve dileme.

Naime, Nurkić se na svom Fejsbuk profilu oglasio fotografijom u dresu reprezentacije sa natpisom da se vraća za Evrobasket 2022. Nema sumnje da tamošnji Savez želi pozitivan rezultat na prvenstvu, a pripreme im počinju 28. jula, što je dosta ranije nego mnogim selekcijama.

Bosna i Hercegovina se u grupi nalazi zajedno sa reprezentacijama Nemačke, Litvanije, Francuske, Mađarske i Slovenije. Njihovi mečevi igraće se u Kelnu, a 4 najbolja tima će obezbediti plasman u narednu fazu takmičenja.

Prvenstvo startuje 1. septembra, dok se od poznatijih imena u sastavu Bosne i Hercegovine nalaze još Džanan Musa, Edin Atić, Luka Garza, Kenan Kamenjaš i Aleksandar Lazić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter