0
Domaći fudbal

Foto: FK Voždovac

VOŽDOVAC PREDSTAVIO POJAČANJE: Trifunović novi „Zmaj“!

Objavljeno: 19.07.22 u 19:20

Fudbalski klub Voždovac pojačao je danas svoju ofanzivnu liniju, ugovor na dve godine potpisao je Veljko Trifunović.

Igrač rođen 1998. godine razvijao se kroz omladinsku školu Rada, a u karijeri je nastupao i za Žarkovo, niški i kragujevački Radnički. Za ”Crvene đavole” odigrao je minule sezone 37 utakmica na kojima je upisao pet golova i tri asistencije.

Iako će tek napuniti 24 godine, 183 centimetara visoki krilni napadač biće među iskusnijim igračima u ekipi, što je jedan od izazova kojem se raduje.

Voždovac je, sada već tradicionalno, jedna od najmađih ekipa u ligi, ali tek kada sam stigao na Krov shvatio sam koliko je roster zapravo mlad. Navikao sam da sam obično među najmađim igračima, te će ovo biti jedna nova uloga za mene koju ću rado prihvatiti. Utoliko pre što sam i dete sa Voždovca, sada imam veću odgovornost, donekle i pritisak. Želim da opravdam očekivanja kluba i svojih najbližih, koji će dolaziti da me gledaju. Voleo bih da postignem gol na debiju”, poručio je Trifunović po potpisivanju ugovora.

Generalni direktor kluba poželeo mu je da ostvari tu želju.

”Iako je mlad, Trifunović iza sebe ima već četiri sezone u Super ligi, te verujem da će njegovo iskustvo biti značajno za tim. Beležio je dobre partije i svojim stilom igre privukao našu pažnju. Želim mu mnogo sreće, dobrog rada i još bolju igru u dresu Voždovca”, rekao je gospodin Miloš Mirković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter