2
Fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

URNEBESNE SCENE U SRBIJI: Dva igrača „kidnapovana“ – dovedeni su u Novi Sad u crnim džipovima! (VIDEO)

Objavljeno: 19.07.22 u 11:54

Jasno je o čemu se radi.

Jedno od najoriginalnijih predstavljanja ikada, videli smo u Novom Sadu, a glavni akter je futsal ekipa KMF. Oni su na svom Instagram profilu objavili da su Slobodan Rajčević i Nikola Matijević nova pojačanja za taj tim, a ono što je prikupilo simpatije javnosti jeste snimak njihovog „kidnapovanja“.

KMF Novi Sad je objavio snimak koji traje oko minut i po i na kome maskirani muškarci u džipovima dolaze u Zrenjanin po Rajčevića. Radnja se zatim seli u Loznicu, gde su Novosađani „pokupili“ Matijevića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KMF Novi Sad (@kmfnovisad)

Uprava našeg kluba nije odmarala, već je punom parom radila na pojačanjima za predstojeću sezonu. Uz produžetak saradnje sa Radmanovićem, Popovićem, Aleksićem, Papovićem i Savkovićem, dva velika imena stižu u Novi Sad. Nikola Matijević, sada već bivši futsaler Loznice, sa kojom je osvojio titulu prvaka države, nosiće naš dres u sezoni 2022/23. Uz Nikolu, svima dobro poznato ime na srpskoj, ali i evropskoj futsal sceni, popularni Boba Rajčević postaje Novosađanin, naveli su oni u opisu ovog snimka.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter