0
Evropske lige

Screenshot/Youtube

U ALESTO PODKASTU GOSTOVAO ČUVENI GOLMAN: Italijan otkrio da je zbog Srbina doživeo 44 godine u fudbalu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.07.22 u 19:07

Zahvaljujući kom srpskom kondicionom treneru je Điđi Bufon doživeo 44 godine u fudbalu?

Poznati sportski novinar Aleksandar Stojanović uvek je u žiži najinteresantnijih sportskih priča, u skladu sa tim trendom, već neko vreme emituje se sportski podkast Alesto.

Kod Ace Stojanovića uz podršku MerkurXtip-a – kroz emisiju je prošlo niz interesantnih likova iz sveta sporta, a od njih ste mogli saznati zanimljive i retko otkrivane detalje, poput onog kako je Zoran Savić jednim potezom izbacio iz koloseka Gregora Fućku u finalu Evropskog prvenstva između Italije i Jugoslavije i u mnogome olakšao posao našoj reprezentaciji da stigne do zlatne medalje, koliko su i zašto sujeverne sestre Dabović ili šta je Rade Bogdanović zatekao u stanu Dijega Simeonea kada se uselio nakon njega i ko su mu od fudbalskih velikana bile komšije.

Podkast Alesto premijerno se emituje ponedeljkom od 17 časova. Prošlog petka napravljen je presedan jer je Acin gost bio ni manje ni više nego jedan od najpoznatijih sportista planete italijanski golman Đanluiđi Bufon. Ovaj sportista i veliki gospodin u Beogradu je bio na testiranjima kod Andreje Milutinovića koji je i dalje zadužen za njegovu fizičku pripremu i zaslužan za sportsku dugovečnost, a rado je prihvatio da gostuje u Alesto podkastu gde je sa Acom Stojanovićem proćaskao o deset stvari koje ga asociraju na ono što mu se dešavalo, šta mu je sada preokupacija i na ono šta će biti sutra.

Osvajač Svetskog prvenstva u fudbalu 2006. i dalje brani, a kako sada posmatra fudbal, ko je za njega najbolji golman i šta misli o velikanima fudbalske igre za sve one koje su propustili da čuju u premijernom emitovanju na Alesto podkast kanalu mogu pronaći odgovore na ova zanimljiva pitanja.

Ovakav trend dovođenja velikih sportskih imena u Alesto epizodama sigurno će se nastaviti, a svi ljubitelji sporta, interesantnih pitanja i duhovitih odgovora nikako ne bi smeli da ih propuste.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter