0
Odbojka

FOTO: OSSRB

SVEČANI DOČEK ZA SENIORKE I KADETE: Obradovali ste celu sportsku i odbojkašku naciju!

Objavljeno: 19.07.22 u 14:10

Zaslužili su ovo.

Odbojkaški savez Srbije priredio je danas u beogradskom hotelu “M” svečani doček ženskoj seniorskoj reprezentaciji Srbije, koja je osvojila bronzanu medalju na Finalnom turniru Lige nacija 2022. i muškoj kadetskoj reprezentaciji Srbije, koja je zauzela četvrto mesto na EP 2022. u Gruziji.

FOTO: OSSRB

Seniorke i kadete su dočekali Zoran Gajić, predsednik OSS, Jelena Nikolić, potpredsednik OSS, Petar Bogunović, predsednik OSV i potpredsednik OSS, Dejan Bojović, sportski direktor OSS, Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS, i Sonja Moro, koordinator mlađih selekcija OSS.

Zoran Gajić, predsednik OSS, pozdravio je i seniorke i kadete i naglasio da možemo da budemo ponosni rezultatima koje su postigli.

FOTO: OSSRB

– Ne treba ni da vam kažem koliko ste nas sve zajedno obradovali i celu sportsku, a naročito odbojkašku javnost. Rezultat je veliki, ali ne samo rezultat, nego i način na koji ste to napravili i performans koji ste imali u smislu odbojkaškog kvaliteta, a i jedinstvo koje ste pokazali svi zajedno. Daje nam i uliva nam nadu da ćete, kada počnu pripreme 1. avgusta nastaviti tim istim pute i da ćete dati sve od sebe na narednom takmičenju koje vas očekuje, a to je Svetsko prvenstvo, rekao je Gajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter