3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVA BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Petrušev crveno-beli!

Objavljeno: 19.07.22 u 19:45

Reprezentativac Srbije i bivši igrač Efesa Filip Petrušev, novi je igrač Crvene zvezde!

Mnogo se pričalo o Petruševu u prethodnom periodu, za njega su se borili beogradski večiti rivali, a on je danas izabrao crveno-belu stranu.

Nekadašnji igrač koledža „Gonzaga“ za koji je igrao od 2018-2020, može da igra na poziciji centra i krilnog centra. Kao igrač Mege bio je najkorisniji igrač ABA lige, najbolji strelac i najbolji mladi igrač regionalne lige.

Prošlu sezonu proveo je u redovima Anadolu Efesa (15 poena po meču nacionalnom šampionatu), a tokom leta 2021. godine draftovan je od strane NBA ekipe Filadelfija 76ers.

Standardni je reprezentativac naše zemlje, i sa Daliborom Ilićem koga je Crvena zvezda već angažovala u ovom prelaznom roku, predstavlja budućnost srpske košarke i crveno-belih koji su i njegovim dolaskom dodatno podmladili tim.

0
0

3 Komentara

  1. Ako je potpisao na jednu godinu za zvezdu, onda je bolje što nije ni došao u Partizan. Pozajmica Milutinova na godinu sigurno neće biti skuplja opcija, a sigurno je u ovom trenutku Milutinov bolji igrač.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..rent-a-car narikaci su ‘chudo’, kao i putNJica, ne moze se oprati, ostaje zauvekkk, tako ce i ovay ostati upamcen zauvekkk….!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. je notorni zvezdaš. Vecina igrača koji su se izjašnjavali kao Partizanovci završavali su u zvezdi ili preko

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter