0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

NBA BOMBA STIŽE U CRVENU ZVEZDU: Odbio je Armani, pregovori su okončani – čeka se samo potpis!

Objavljeno: 19.07.22 u 08:48

Jedno od najvećih pojačanja u skorije vreme.

Prethodnih nedelja, po mnogim evropskim medijima, šuškalo se da će Crvenu zvezdu pojačani Šabaz Nejpijer, nekadašnji NCAA šampion i dugogodišnji NBA igrač, ali jedelovalo kao da su pregovori stali. Ipak, kako saznaje Telegraf, američki košarkaš je dogovorio sve uslove sa srpskim šampionom i uskoro se očekuje ozvaničenje transfera.

Tridesetjednogodišnji košarkaš je navodno odboio italijansku Olimpiju iz Milana, odlučivši da naredne sezone nosi crveno-beli dres. On je u toku svoje bogate NBA karijere nastupao za Majami, Orlando, Portland, Bruklin, Minesotu, a kratko i za Vašington.

Nakon toga, odlučio se da se okuša u Evropi, pa je proteklu godinu proveo u Zenitu. Ipak, povreda ga je odvojila od parketa već u drugom meču na pripremama, pa ga je potom rat u Ukrajini omeo da nastavi sa igrama u ruskom klubu.

Sigurno je da je i to uticalo na smanjenje njegove plate, a nema sumnje da je Amerikanac spreman da evropskoj košarci konačno pokaže šta zna.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter