1
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic Kevin Punter Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EVO ZAŠTO BRANKO LAZIĆ NIKADA NIJE NAPUSTIO ZVEZDU: Svoj grad, svoja hala, navijači – mnogih stvari još uvek nije svestan!

Objavljeno: 19.07.22 u 13:10

Ljubimac je navijača crveno-belih.

Kao i Partizan, deluje da će i Crvena zvezda ove godine imati nikad jači tim i da će pokušati da napadne TOP 8 Evrolige. Crveno-beli su doveli nekoliko značajnih pojačanja, a jedno od najvažnijih je Branko Lazić, koji je produžio ugovor sa šampionom Srbije.

Kapiten Zvezde je u razgovoru za TV Prva pričao o svojim trofejima u dresu crveno-belih rekavši da uspeha i dalje nije svestan.

Mnogih stvari još uvek nisam u potpunosti svestan. Mnogi sa kojima sam pričao na tu temu i o tome, su mi rekli da je to normalno i da će to doći tek kasnije, kada završiš karijeru, kad prođe nekoliko godina, kad prestaneš da se baviš ovim, da će se tek tada sve sleći i da ćeš tek tada videti koliko su te neke stvari koje si napravio ustvari velike, počeo je Lazić.

Potom je otkrio i zašto nikada nije napustio svoj voljeni klub.

– Te godine kada sam možda i najviše očekivao da ću promeniti sredinu, posle 2017. dobio sam ćerku i bila je još mala i iskreno nismo bili još uvek sigurni da li je možda pravi potez da se odlučimo da sa njom odemo preko. Tako da sam se odlučio da ostanem ovde, uz sve uslove kod kuće, svoj grad, svoja hala, navijači, zaključio je Branko Lazić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter