Umar Sadiq Liga Evrope kvalifikacije UEFA Europa League first qualifying round football match between Partizan and RFS in Belgrade, Serbia on Aug. 27, 2020. 27. avgust Partizan won 1-0 foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
in ,

ALMERIJA I DALJE NE PUŠTA SADIKA: Partizan će morati da čeka na novu zaradu – evo koliko im pripada ako Nigerijac promeni sredinu!

Postavili su granicu.

Iako je Almerija kao glavni cilj ovog leta, postavila prodaju Umara Sadika, što i srpskom vicešampionu ekipi Partizana najviše odgovora, očigledno ćemo morati još da se strpimo. Naime, španski klub je odbio 2 ponude za nigerijskog napadača, uz uslov da ga neće prodati ispod 30 miliona evra.

Otkupna klauzula za Sadika iznosi čak 60 miliona evropskih novčanica, ali će se Almerija zadovoljiti i sa 30. Partizanu će od naredne prodaje pripasti 10%m što znači da ako Španci ostvare planiranu dobit, crno-belima na račun leže 3 miliona evra.

Klubovi koji su želeli da ga angažuju ovog puta, bili su Atalanta i Hetafe, koji su poslali zvanične ponude. Italijanski klub, nudio je 18 miliona evra, dok je Hetafe davao 16 miliona + 50% od narednog transfera.

Pored njih, španski mediji navode da su Real Sosijedad, Viljareal, Sevilja i Valensija, usmeno razgovarali sa klubom, ali da su pre zvanične ponude odmah dobili negativan odgovor, jer su nudili samo 15 miliona.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

ZVEZDA BOSNE I HERCEGOVINE IGRA NA EVROBASKETU: Boriće se sa Dončićem, Francuzima i Litvancima!

MAKSIMOVIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU: Italijani plasirali neočekivanu vest i otkrili razloge za ovakav potez!