1
AdmiralBet ABA Liga

from left Balsa Koprivica Mathias Lessort Gregor Glas Dallas Moore Alen Smailagic Zach LeDay Kevin Punter Rade Zagorac Partizan v Buducnost-Aba League Play Off Semi-Finals Season 2021-2022 Beograd, 10.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VAŽAN POTPIS ZA PARTIZAN: Jedan od najboljih igrača produžio ugovor!

Objavljeno: 18.07.22 u 08:57

Crno-beli nastavljaju sa sklapanjem tima.

Nakon serije dolazaka igrača, sada je obezbeđen i jedan produžetak ugovora. U tom smislu, Matijas Lesor se dogovorio sa upravom kluba, da i naredne sezone nosi crno-beli dres.

Kako saznaje portal ‘Mocart sport‘, dve strane su uspele da nađu zajednički jezik, a Francuz će i naredne sezone biti na raspolaganju Željku Obradoviću.

Da podsetimo, Partizan je već doveo Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija, a kako je najavio predsednik Ostoja Mijailović, uskoro bi trebalo da bude predstavljeno najveće pojačanje, a mediji spekulišu da bi to mogao biti bivši kapiten Panatinaikosa, Janis Papapetru.

Izabranici Željka Obradovića imaće izazove u ABA Ligi i Evroligi, uz domaća prvenstva, Kup Radivoj Korać i Superligu KLS, pa se skladno sa tim pravi adekvatna ekipa, a klub su već napustili igrači poput Nemanje Dangubića i Radeta Zagorca.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter