0
Evropske lige

FOTO: FC Barcelona

‘SREĆAN SAM!’: Levandovski se priključio novim saigračima, prvom objavom je oduševio navijače Barse (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.22 u 09:28

Ovo je jedan od transfera, koji bi mogli da obeleže ovo leto.

Robert Levandovski, jedan od najboljih fudbalera današnjice, imao je veliku želju da napusti Bajern Minhen i pojača Barselonu. Poljak je odbijao da ostane u Nemačkoj iako su u klubu činili sve kako bi ga privoleli da ostane, ali na kraju nisu uspeli da ga ubede.

Sve se završilo, onako, kako je sam igrač želeo. Levandovski je sa Barselonom dogovio ugovor na trigodinu, sa opcijom da isti bude produžen na još godinu dana, a španski mediji navode da će na konto ovog posla, klub sa ‘Nou Kampa’ morati da na Bajernov račun uplati 60 miliona evra.

Poljak je već napustio Majroku i stigao u Majami, u Barseloninnu akademiju, gde će biti i zvanično predstavljen, dok se navijačima već obratio putem društvenih mreža.

– Veoma sam srećan što sam se pridružio Barseloni. Napred Barsa – rekao je Poljak.

Levandovski je četvrto i ubedljivo najzvučnije pojačanje Barselone ovog leta – prethodno su crveno-plavi dres zadužili Frank Kesije (Milan), Andreas Kristensen (Čelsi) i Rafinja (Lids).

Levandovski je bio igrač Bajerna od 2014. godine, kada je prešao tamo iz Borusije Dortmund, u koju je došao 2010. Prethodno je kao igrao za varšavsku Legiju, Znič iz Pruškova i Leh iz Poznanja. Za Bavarce je odigrao 375 utakmica i postigao 344 gola, osvojio je osam Bundesliga i Ligu šampiona u sezoni 2019/2020.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter