3
Domaći fudbal

Foto: Starsport

RADNIČKI IZ NIŠA IZDAO SAOPŠTENJE: Pored Zvezde, Mitrovićevu klauzulu je pokušalo da iskoristi i više inostranih klubova!

Objavljeno: 18.07.22 u 22:12
Stefan Mitrović, jedan od najtalentovanijih domaćih fudbalera, u poslednjih par nedelja, glavna je tema srpske fudbalske javnosti.

On je danas postao novi fudbaler Crvene zvezde koja je to ozvaničila i na svom zvaničnom sajtu.
Povodom ovog transfera oglasio se i Radnički iz Niša:

– Danas je aktivirana klauzula u ugovoru koja je omogućila Stefanu Mitroviću da izađe iz ugovora koji ima sa FK Radnički iz Niša. Time je FK Crvena zvezda preuzela Mitrovića za, kako je definisano tom klauzulom,  500.001 evro.

Tu klauzulu je pokušalo da iskoristi i više inostranih klubova. FK Radnički nije želeo da proda Mitrovića imajući u vidu predstojeće utakmice u UEFA Ligi konferencija ali protiv te klauzule klub nije mogao da se pravno suprotstavi. U svakom slučaju, FK Radnički smatra da je bolje za talenat kakav je Mitrović da nastavi da igra i razvija se u srpskom fudbalu, nego li u inostranstvu. Ujedno, klub želi da mu se zahvali na dosadašnjem trudu i radu koji je uložio u rezultate našeg kluba i želi mu sreću u daljoj karijeri.

Takođe, FK Radnički želi da se zahvali i Crvenoj zvezdi, koja je kao veliki klub, u jednom danu uplatila pola miliona evra i PDV, prilikom preuzimanja Mitrovića i želimo im puno sreće u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona. – piše u saopštenju kluba iz Niša.

0
0

3 Komentara

  1. pa naravno je bolje da igra u srpski fudbal i da se rayvija u yrvenu yveydu kad st vi filijala istog kluba u koji ide jer njima se sklanjate kad protiv njih igrate

    0
    0
    Odgovori
    • A koje su vase filijale,pa naravno da ide u veci klub,sta mislis koliko filijala ima Real, Barsa,Mancester,Liverpul a koliko filijala ima,partizan,TSC,Betis,Majorka,Blekburn,NJukastl neznam kako samo nije sramota da se uporedjuje Zvezda ili partizan vi imate lopovski savez i sudije koje vas cupaju kako znaju i umeju pored toga sto cela Srbija vidi sta se radi a tek je drugo kolo…..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter