0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

POLICIJA BEZ RAZLOGA PRESRELA BAKAJOKA: Pretresli su ga od glave do pete – brzo su shvatili da su pogrešili! (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.22 u 13:12

Ovome se nije nadao.

Fudbaler Milana Timue Bakajoko, danas je doživeo neprijatnu scenu u Italiji, jer ga je policija privela bez razloga. Ovu vest preneo je tamošnji novinar Sport Italije Tankredi Palmeri, koji je na društvenim mrežama podelio snimak tog događaja.

Iako, posebno američki policijaci, često umeju da budu vrlo neprijatni, ovde je očigledno u pitanju bila velika greška, a fudbaler je to shvatio i samim tim je slušao sve što su mu organi reda naložili. Jedan policajac ga je pretresao, dok su njegove kolege držale na nišanu osobu koja je ostala u njegovom autobomilu.

Kako je Palmeri takođe naveo, policajci su ustanovili da Bakajoko nije osoba za kojom se traga, pa je francuski fudbaler pušten.

Svoju karijeru Bakajoko je počeo u Renu, dok je potom nastupao za Monako i Čelsi. Iz redova engleskog velikana bio je na pozajmicama u Milanu, Monaku i Napoliju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter