3
AdmiralBet ABA Liga

(220519) -- BELGRADE, May 19, 2022 (Xinhua) -- Real Madrid's head coach Pablo Laso reacts during Euroleague final 4 semifinal basketball match between Real Madrid and Barcelona in Belgrade, Serbia, on May 19, 2022. (Xinhua/Predrag Milosavljevic)

PABLO LASO DIREKTNO ODGOVORIO NA ČOVIĆEVE NAVODE: Evo da li je bilo kontakta sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 18.07.22 u 15:53

Ovo je prava istina.

Košarkaše Crvene zvezde u narednoj sezoni predvodiće Vladimir Jovanović, a dok dogovor još uvek nije bio postignut sa njim, pojavljivale su se razne glasine. Predsednik srpskog šampiona, Nebojša Čović, u jednom intervjuu istakao je da je klub kontaktirao Pabla Lasa, ali da on zbog zdravstvenog stanja nije mogao da preuzme Zvezdu.

– Imali smo ideju da klupu preuzme Pablo Laso, kada smo čuli za rasplet sa Real Madridom. Kada smo uspostavili kontakt, dobili smo odgovor da mu zdravstvena situacija ne dozvoljava da dođe u Beograd, rekao je tada Nebojša Čović.

 

Ipak, tu izjavu, prvo je demantovao jedan španski portal, da bi Čović istakao kako Laso ništa lično nije rekao. Potom, španski stručnjak je odlučio da sam razotkrije pravu istinu i tako stavi tačku na ovu temu.

– Što se tiče te priče oko mene i Crvene zvezde, ja sam iskreno bio iznenađen i nije bilo kontakata. To što je moje ime izašlo na tu temu, samo je dokaz da cene moj rad, rekao je Laso i dodao:

– Ne tražim aktivno novi tim i neću da treniram nekog samo da bih trenirao. Ja sam takav kakav jesam i uzbuđen sam zbog posla kojim se bavim. Volim da budem trener i to je moj život, nadam se da ću dobiti priliku koja me uzbuđuje, zaključio je doskorašnji trener Reala iz Madrida.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter