0
Evroliga

Twitter/@FCBbasket

NIKOLA KALINIĆ PRVI PUT KAO IGRAČ BARSE: Nadam se slavlju na kraju sezone!

Objavljeno: 18.07.22 u 21:05

Mnogo buke je ovog leta podigao Nikola Kalinić, za njega su se borila dva španska kluba, a na kraju je Barselona izašla kao pobednik, dok Valensija ima za čim da žali.

Popularni Kalina je danas obavio preglede u Blaugrani i po prvi put se obratio navijačima Barselone.
Barselona je jedan od najvećih klubova i sportskih organizacija na svetu. Čast je biti ovde i ponosan sam. Nadam se da će sve dobro proći i da ćemo imati mnogo uspeha“, počeo je Kalinić.

S obzirom da je u sezoni za nama, takođe imao pritisak osvajanja trofeja u Crvenoj zvezdi, ne beži od velikih očekivanja.
„Očekujem dugu sezonu, mnogo utakmica, uspone i padove, povrede, poraze i velike pobede, a nadam se i velikom slavlju na kraju“.

U svlačionici će se sresti i sa prijateljem iz Fenerbahčea.
„Privilegija je igrati sa ovakvim igračima. Sa Veselim sam proveo pet godina u Fenerbahčeu, dobri smo prijatelji i odlično ga poznajem. Ostali momci su takođe sjajni, velika su imena u svetu košarke“.

Kalinić je kroz čitavu karijeru veliki, ratnik i borac, a takav će biti i u Barseloni.
„Nadam se da će me navijači prihvatiti. Daću sve od sebe, to mogu da obećam. Ne znam da li ćemo pobeđivati ili gubiti, ali daću 100 odsto. Ljudi to znaju da cene, pa se nadam da ćemo uspostaviti dobru konekciju i da će u Palau Blaugrani biti sjajna atmosfera“, završio je Nikola Kalinić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter