0
Evrokupovi

from left Igor Vujacic goalkeeper Nemanja Stevanovic Slobodan Urosevic Mihajlo Petkovic Fudbal-Javor Partizan-Super League Season 2022/2023 Ivanjica, 09.07.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MANJE ZVUČNO IME NEKAD NAPRAVI VIŠE PROBLEMA: U Partizanu svi iščekuju žreb – doskorašnji fudbaler ne želi samo jedan tim!

Objavljeno: 18.07.22 u 12:46

Situacija je manje više jasna.

Fudbaleri Partizana danać će nakon žreba u Nionu (13h) saznati potencijalnog rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ono što je za sada poznato jeste da vicešampion Srbije može da odmeri snage sa poraženim iz jednog od duela FenerbahčeDinamo Kijev ili MitjilandAEK Larnaka.

Povodom toga, iz Partizana, oglasili su se Nemanja Stevanović i Slobodan Urošević.

Partizan je kroz istoriju mnogo puta pokazao da može da pobedi jače klubove od sebe. Ubeđen sam da možemo da se plasiramo u Ligu Evrope, gde nam je i mesto. Najviše bih voleo i priželjkujem da nam protivnik bude AEK iz Larnake, rekao je Stevanović, dok je Urošević dodao:

FOTO: EuropaLeague

– Nekada vam manje zvučno ime napravi više problema od atraktivnih protivnika, tako da AEK nije tim za potcenjivanje.

Nema sumnje da je verovatno i najteži mogući protivnik Fenerbahče, čije kvalitete crno-beli odlično znaju. O njima je pričao doskorašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović.

– Fenerbahče dobro poznajem i samo bih voleo da Partizan izbegne taj tim, jer znam koliko je teško igrati u Turskoj, pred punim tribinama, rekao je Jevtović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter