0
Košarka

FOTO: Twitter screenshot

‘HOĆU PRSTEN!’: Harden povukao potez, zbog kog ga u Filadelfiji smatraju herojem

Objavljeno: 18.07.22 u 10:59

Zanimljiv korak jednog od najboljih košarkaša današnjice.

Džejms Harden je svestan da će njegov tim morati da se dodatno pojača, ukoliko želi da se bori za prsten. Zbog toga je poručio upravi Filadelfija Seventisiksersa da je spreman da se odrekne dela ugovora, kako bi njegov klub mogao da dovede adektvanta pojačanja.

On je imao opciju da sledeće godine zaradi 47,4 miliona dolara, međutim, to će biti dosta manja svojta.

– Razgovarao sam sa Derilom (Morijem, generalnim menadžerom), objašnjeno mi je kako možemo da postanemo bolji i koliko određeni igrači vrede na tržištu. Rekao sam Derilu da poboljša tim, dovede koga treba da dovedemo, a da meni daju ono što ostane. Toliko očajnički želim da pobeđujem, želim da se borim za prsten. U ovoj fazi karijere mi je samo to važno i spreman sam da uzmem manje novca toga radi, rekao je Harden, koji će u avgustu napuniti 33 godine.

Detalji samog ugovora nisu poznati, a dobro obavešteni novinar Šams Čarnija je istakao da će ugovor biti za oko 15 miliona dolara manji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter