0
Evropske lige

Twitter/@BVB

GROZNE VESTI IZ NEMAČKE: Ale boluje od raka testisa!

Objavljeno: 18.07.22 u 23:55

Užasne vesti stižu iz Nemačke, novo pojačanje Borisije Dortmund, Sebastijan Ale, danas je saznao da boluje od raka testisa.

Reprezentativac Obale Slonovače je momentalo napustio kamp u Švajcarskoj u kom boravi cela ekipa na pripremama. Naime, Ale se u toku dana požalio na bolove, a lekarska istraživanja utvrdila su da je reč o jednoj od najtežih bolesti.

Ovo su šokantne vesti za Alea, ali i za sve nas. Čitava Borusijina porodica želi Sebastijanu najbrži mogući i potpuni oporavak i nadamo se da ćemo uskoro biti u prilici da ga ponovo zagrlimo. Uradićemo sve što je u našoj moći da dobije najbolje lečenje i terapiju” poručio je sportski direktor Milionera, Sebastijan Kel.

Niko nije mogao ni da nasluti da će se desiti ovako nešto, pogotovo pre par nedelja, kada je bivši napadač Ajaksa pojačao Borusiju i došao kao zamena za Erlinga Halanda.

Istu bolest 2013. dobio je i Frančesko Aćerbi. Rak testisa je prvo otklonjen od strane lekara, ali se bolest ubrzo vratila, nakon čega je Italijan proveo tri meseca na hemoterapijama. Aćerbi je uspeo da se izleči i nastavio je sa igranjem fudbala, a takav epilog ceo svet želi i Sebastijanu Aleu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter