0
Evrokupovi

goalkeeper Milan Borjan Crvena Zvezda - Radnicki Nis Superliga Srbije 10.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BORJAN NAKON ŽREBA ZNA KOJI JE CILJ: Moramo da prođemo u taj plej-of, dobro je što je prvi meč na Marakani!

Objavljeno: 18.07.22 u 15:06

Ambicije uopšte nisu upitne.

Fudbaleri Crvene zvezde danas su na žrebu u Nionu saznali ime dvomeča iz kog će im pobednik biti prepreka na putu za grupnu fazu Lige šampiona. U pitanju je duel Pjunik (Jermenija)Didelanž (Luksembrug).

Nakon žreba, oglasio se i kapiten srpskog šampiona Milan Borjan, koji ističe da njegov tim mora da se plasira u plej-of.

– Znamo šta nam je činiti ko god da nam bude protivnik u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Nema tu lakih protivnika, svi se borimo za plasman u elitno takmičenje i mesto među najboljim timovima Evrope. Maksimalno ćemo pristupiti tom dvomeču i moramo da se plasiramo u plej-of, počeo je Borjan razgovor za Tanjug, a potom dodao:

– Dobro je što se prva utakmica igra na ‘Marakani’. Očekujem veliku podršku naših navijača i nadam se da će stadion biti pun, zaključio je kapiten Crvene zvezde.

Prvi susreti trećeg kola kvalifikacija odigraće se 2. avgusta, a crveno-beli će biti povlašćeni i u slučaju plasmana u plej-of.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter