4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SPREMA TRAMPU KAKO BI DOVELA STANKOVIĆEVU ŽELJU: Stranac napušta Beograd zbog talentovanog fudbalera!

Objavljeno: 17.07.22 u 14:37

Već neko vreme se priča o njemu.

Iako je bio sasvim dobar na pripremama, izgleda da Ibrahim Mustafa, ni ove sezone neće dobiti priliku u Crvenoj zvezdi. Naime, kako navode Novosti, on bi trebao da bude prosleđen na pozajmicu u Radnički iz Niša, dok bi u razmeni crveno-beli trebali da dobiju veliku želju Dejana Stankovića.

U pitanju je talentovani Stefan Mitrović, za koga će srpski šampion morati da doplati i 500.000 evra, što očigledno nije problem. Mustafa će na drugoj strani, u Nišu, pokušati da pokaže sav svoj potencijal i tako se u narednoj godini nametne stručnom štabu Zvezde.

Gledao sam Mitrovica drugo poluvreme protiv Partizana, jer smo imali trening u osam. Toliko mogu vam kažem, rekao je Stanković nedavno.

Sa druge strani Stefan Mitrović je pre dva dana istakao da je pričao sa srpskim trenerom i da mu je potvrdno odgovorio.

– Konkretno: Stanković me pitao da li sam raspoložen da pređem u Zvezdu, odgovorio sam potvrdno, istakao je Mitrović tada.

Očigledno sada ostaje da se transfer finišira i da uskoro dobijemo zvaničnu potvrdu.

0
0

4 Komentara

  1. Ako dođe do ovog transfera, uz razmenu Mitrović – Mustafa, tek tada će se videti kakve sve poluigrače Zvezda dovodi u svoje redove, iz Afrike! Razlika između Mitrovića i Mustafe, kao i Bukarija je kao nebo-zemlja. Afrikanci od fudbalskih osobina imaju samo brzinu, a ostalo ni u tragovima! Videli smo kako je juče protiv Kolubare igrao novi “kapitalac” Bukari (i njegova zamena Mustafa). Bili su kao muve zumzare, bez ikakvog opipljivog učinka na terenu! Zbog takvih gromada iz Afrike, koje se tako neselektivno dovode u Zvezdu, u drugom planu su Lučić i Motika! Zemljo, otvori se!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter