0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UBIPARIP SRUŠIO MLADOST: Prvi trijumf Kragujevčana, slavlje na ‘Čika Dači’!

Objavljeno: 17.07.22 u 19:47

Minimalna pobeda ekipe trenera Joksimovića!

U okviru druge runde Mozzart bet Superlige Srbije, fudbaleri Radničkog iz Kragujevca dočekali su lučansku Mladost. Duel koji je odigran na stadionu ‘Čika Dača‘ završen je minimalnom pobedom (1:0) domaće ekipe. Radnički je tako došao do četvrtog boda od mogućih šest, dok su gosti iz Lučana ostali na jednom bodu zbog remija sa Spartakom u prvom kolu.

Izabranici trenera Joksimovića procentualno, u nešto blažoj meri, imali su posed lopte na svojoj strani. Kragujevčani su od starta imali ofanzivne ambicije, te su bili izuzetno motivisani uz veliku podršku navijača, koja je tradicionalna na ‘Čika Dači‘, ali i brojnim gostovanjima širom naše države.

Radnički je za nešto više od 90 minuta igre zapretio u čak 16 navrata, dok su gosti to uradili šest puta.

Potez koji je obeležio utakmicu viđen je tek u 82. minutu utakmice. Iskusni ofanzivac Radničkog, Vojo Ubiparip, zatresao je protivničku mrežu. Bio je to prvi pogodak nekadašnjeg igrača Vojvodine i Tuzla Sitija u novoj sezoni elitnog ranga srpskog fudbala.

Rezultati:

Petak:

Radnički Niš – Partizan 3:3

Novi Pazar – Čukarički 1:2

Spartak Subotica – Radnik Surdulica 2:0

Subota:

Crvena zvezda – Kolubara 5:0

TSC – Javor 0:0

Mladost GAT – Vojvodina 0:4

Nedelja:

Radnički 1923 – Mladost Lučani 1:0

20:00 Napredak – Voždovac

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter