0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

‘SUPERLIGAŠKA BOMBA’: Pazarci jači za napadača, stigao špic AEL-a!

Objavljeno: 17.07.22 u 17:49

Sve jača konkurencija u Novom Pazaru!

Andija Majdevac (24) novi je fudbaler Novog Pazara. Igra na poziciji centralnog napadača a karijeru je počeo u Napretku iz Kruševca za koji je debitovao u Superligi 2015.godine.

Odskočnu dasku za odlazak u inostranstvo pronašao je u Inđiji pa se leta 2018. otisnuo u malteški Balzan.

Posle 18 meseci, uz sjajan učinak, 21 pogodak u 33 meča, zaslužio je poziv ekipe AEL iz Limasola (Kipar).

Upisao je Kruševljanin, po vokaciji klasičan napadač, prošle sezone 19 utakmica za AEL, zabeležio i tri gola. Sa ekipom iz Limasola igrao je u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Nakon prošle sezone izrazio je želju da se vrati u Superligu Srbije a za FK Novi Pazar imaće pravo nastupa odmah.

-Igrač niškog Radničkog Stefan Dimić, koji je donedavno bio u Pazaru, pričao mi je sve najlepše. Volim klubove sa porodičnom atmosferom, gde se svi zajedno bore. Kad mi neko ukaže poštovanje, vraćam 200 odsto – rekao je Majdevac i dodao:

-Uželeo sam se naše lige, koja je veoma cenjena. Kiparska liga je jaka i igrači su vrlo dobro plaćeni. Ipak, sa Kipra se teško prave dobri transferi u evropske klubove, a to kod nas nije slučaj – podvukao je Majdevac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter