0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJAN POSAO NA BRDU: Mladi reprezentativac do 2026. u dresu Čukaričkog!

Objavljeno: 17.07.22 u 17:20

Snažna konkurencija na poziciji štopera!

Bojan Kovačević je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Čukaričkim. Mladi štoper, rođen 22. maja 2004. godine u Užicu, nosiće belo-crni dres i u narednim godinama, a trebalo bi da bude jedan od oslonaca tima. Kovačević je pre samo godinu dana bio u kadetskoj selekciji Čukaričkog, gde je pokazao ogroman potencijal.

Putovao je na pripreme sa prvim timom još u tom uzrastu na zimske pripreme u Turskoj, posle kojih je prekomandovan u omladinski pogon, a ubrzo je potpisao i prvi profesionalni ugovor. Uprava belo-crnih je želela da Kovačevića nagradi novim ugovorom do 2026. godine posle prošlosezonskog debija u prvom timu, kao i partija u mlađim reprezentativnim selekcijama.

– U Čukaričkom sam stekao afirmaciju, dobio sam priliku da debitujem u prvom timu još kao kadet, što je retka privilegija. Drago mi je da u klubu imaju poverenja u mene, trudiću se da to opravdam na svakom treningu, da iskoristim svaku šansu koja mi bude ukazana. Na obostrano zadovoljstvo smo potpisali novi ugovor, verujem da ću se zadržati u Čukaričkom, da ću se ustaliti u prvom timu. Jasno mi je kakva je konkurencija na poziciji štopera, mogu mnogo da naučim od daleko iskusnijih Puškarića, Vujadinovića, Šapića, tu je i godinama meni bliži Drezgić, takođe vrlo kvalitetan igrač. Opet, igramo na tri fronta, biće prilike za sve, a na nama je da se potrudimo da što duže ostanemo u Evropi – kazao je po potpisivanju novog ugovora Bojan Kovačević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter