0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SILOVIT START CRVENO-BELIH: Zvezda se zahvaljuje i poziva navijače na stadion!

Objavljeno: 17.07.22 u 16:48

Sjajne partije izabranika Dejana Stankovića na samom startu sezone!

Fudbaleri Crvene zvezde silovito su otvorili sezonu u nacionalnom prvenstvu Srbije. Na dve odigrane utakmice aktuelni šampion je osvojio maksimalan broj bodova uz fantastičnu gol razliku 9:0. Oba susreta odigrana su na stadionu ‘Rajko Mitić‘ (Radnički Niš i Kolubara), a poseta je bila sasvim solidna za domaće takmičenje. Crveno-beli su zahvalni svojim navijačima, ali pozivaju da ih u nastavku istorijski važne sezone za beogradski klub bude još više.

Najpre se oglasio Zvezdin trener, Dejan Stanković, a zatim i klub sa zvaničnim pozivom za svoje pristalice.

DS: Fenomenalna poseta na stadionu. Moramo da odnosom, željom i igrom pokažemo Deliji, da navijač vidi kako mi gledamo našu utakmicu i kada stvarno bude video da želimo isto što i oni, da će poseta da raste iz utakmice u utakmici. Hvala im još jednom. Jul je, vreme odmora sa porodicom, tako da sam zahvalan svakom ko dođe na stadion, pa i onom ko nas gleda od kuće, jer nam šalje pozitivnu energiju – rekao je Stanković, pun utisaka posle utakmice u kojoj je zabeležio 100. pobedu kao trener Crvene zvezde.

-Navijači Crvene zvezde – najverniji na svetu! To se nikada nije dovodilo u pitanje, a poseta sa prve dve utakmice, gde je protiv Radničkog na stadionu bilo 16.274, a u duelu sa Kolubarom 10.174 ljudi, jasno govori da je „34 – najbitnija“ i da je navijačima više nego jasno da je ovo jedna od najvažnijih sezona u istoriji kluba. Kako im to fudbaleri Crvene zvezde vrate na terenu? Sa devet golova u mreži rivala…

Sigurni smo i mi da će poseta da raste, iz meča u meč, jer pred nama su izuzetno važna dva meseca – jul i avgust. Prilika da fudbaleri Crvene zvezde obezbede prvu Ligu šampiona, a onda potom da od septembra do maja – osvajanjem Superlige Srbije, obezbedimo i drugu. Razlog više za još puniju Marakanu je i totalni fudbal koji su izabranici Dejana Stankovića pokazali u prva dva kola i zaista je teško reći da li je Crvena zvezda ikada u svojoj istoriji ovako silovito ušla u sezonu. Igra na gol više, mnogo Zvezdine dece i slatke pobede, to je ono što svi navijači vole i zbog toga pune stadion. Jer svaki zvezdaš može da se prepozna u ovom timu Crvene zvezdenavodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter