0
Evropske lige

Nemanja Radonjic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ PROŠAO INICIJACIJU U TORINU: Srpski fudbaler zapevao narodnjak – podršku mu pružio Saša Lukić! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.22 u 15:31

Ovo je već tradicionalno u svim klubovima.

Odavno smo već navikli da svaki fudbaler po dolasku u novi klub, mora da prođe neku vrstu inciijacije, a to je najčešće pevanje pred celim timom. To je ovog puta morao da uradi i srpski reprezentativac Nemanja Radonjić, koji je pojačao ekipu Torina.

On je odlučio da zapeva pesmu koja je za kratko vreme postala hit. U pitanju je „Provereno“, od Milice Pavlović, a podršku mu je pružio i kolega iz reprezentacija i fudbaler takođe Torina, Saša Lukić, koji ga je tom prilikom i snimao.

Radonjić je u Torino stigao pre nekoliko dana, na pozajmicu od 6 meseci. Nakon toga, italijanski klub se obavezao da će otkupiti njegov ugovor za 2 miliona evra na polusezoni. On će u Torinu nositi dres sa brojem 49, kao što je to bio slučaj dok je nastupao u Crvenoj zvezdi.

Podsećamo, Radonjić je nakon crveno-belih pojačao Marsej 2018. godine, a pored francuskog kluba, bio je na pozajmicama u Herti, Benfiki i sada u Torinu. Prošao je sve reprezentativne selekcije, a za seniorski tim nastupio je 35 puta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter