5
Domaći fudbal

Fudbal Kup Srbije Season 2019-2020 Cukaricki v Radnicki Nis Nikola Cumic celebrates after scoring a goal Beograd, 03.06.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN ‘OTIMA’ POJAČANJE ZVEZDI!? Krilni fudbaler bi uskoro trebao da dođe u Humsku!

Objavljeno: 17.07.22 u 11:46

Veliki preokret?

Dugo je prema pisanju grčkih medija Crvena zvezda bila zainteresovana za usluge krilnog fudbalera OlimpijakosaNikolu Čumića. Srpski internacionalac nema mesta u Pireju, pa je promena sredine nešto što je došlo kao sasvim očekivano. Ipak, desio se veliki obrt, kako saznaje Telegraf, Čumić je na korak od potpisivanja ugovora sa ekipom Partizana.

Svoju profesionalnu karijeru započeo je u Slobodi iz Užica, zatim je nastupao za Metalac, Radnički Niš, Olimpijakos, Sporting Hihon i Lucern. Stolica ga vidi kao veliko pojačanje na krilu, a ostaje da vidimo hoće li tim iz Humske uspeti da realizuje transfer u narednim danima.

0
0

5 Komentara

  1. Pogledajte samo listu pojacanja danasnjeg Partizana, Filipovic, Sehovic, Belic pa i ovaj Cumic, sve moj do mojega, dovode samo one koji dolaze za dzabe i koje niko od normalnih klubova nece. Verujte mi, od kako su dosli na celo kluba ja nisam vise nogom krocio na stadion a pitam se i za uvu saku jada sa Zapada i Severe, sto jos odlaze i zasto svojim prisustvom podrzavaju ovu upravu i isto tako jos vise produzavaju ovu agoniju Partizana. Bojkotujte utakmice da bi se resili ove uprave i placenika sa Juga.

    0
    0
    Odgovori
    • Da li je tebe neko terao da ides na stadion?Uprava dodje i prodje a PARTIZAN JE VECAN!NEMOJ A NEMOJ NI DA OMALOVAZAVAS Ako neces da dolazis pa i nemoj jer ti NE VOLIS Partizan!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter