0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

OVUSU PROŠAO KROZ ‘ŠPALIR’: ‘Ćuška’ dobrodošlice za reprezentativca Gane! (FOTO)

Objavljeno: 17.07.22 u 16:20

Veliko pojačanje za Brđane!

Samuel Ovusu je u petak potpisao ugovor na dve godine sa Čukaričkim, a već u nedelju odradio je prvi trening. Reprezentativac Gane koji je na Banovom brdu već boravio od 2017. do 2019. godine, vratio se u Čukarički, sa kojim ove sezone ima velike ambicije.

Ovusu nije imao pravo nastupa u meču drugog kola Superlige Srbije u Novom Pazaru protiv istoimene ekipe, ali se uskoro očekuje njegov prvi nastup u drugom mandatu na Banovom brdu. Na prvom treningu brzonogi ofanzivni vezista je već pokazao neke od kvaliteta po kojima ga pamte ljubitelji fudbala u Srbiji.

Adaptacija mu neće biti problem, s obzirom da ga je u Čukaričkom sačekalo nekoliko iskusnijih igrača koji su mu već bili saigrači pre tri godine, a i Ovusu prilično dobro razume srpski jezik.

Prethodno, pre početka treninga koji je ekipa odradila na stadionu Žarkova, Ovusu je morao da prođe kroz “špalir” saigrača u Čukaričkom, gde je zaradio i po koju “ćušku” za dobrodošlicu. Isti tretman imao je i Bojan Kovačević, koji je pre treninga u nedelju ujutro potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa Brđanima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter