0
Tenis

Olga Danilovic (SRB) v Leylah Fernandez (CAN) Tennis-Billie Jean King Cup—Play Off-Srbija v Kanada Kraljevo, 16.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OLGA DANILOVIĆ BEZ DRUGE TITULE U LOZANI: Hrvatica bolja od naše teniserke u finalu singlova! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.22 u 15:04

Igrala je odlično tokom turnira, ali…

Srpska teniserka Olga Danilović, nije uspela da dođe do druge titule u karijeri u konkurenciji singlova, jer je u finalu turnira u Lozani poražena od Hrvatice Petre Martić. Rezultat je bio 0:2 (4:6, 2:6), a deluje da je presudilo iskustvo Martićeve, koja je 10 godina starija od naše teniserke.

Podsećamo, Olga se plasirala i u finale u dubl konkurenciji, gde je nastupala sa francuskom teniserkom Kristinom Mladenović, a u toku jučerašnjeg dana, protivnice su im predale meč, pa su titulu osvojile bez borbe. Bio je ovo savršen trenutak da Olga slavi u finalu, ali će to morati da sačeka neki naredni turnir.

Ne treba zaboraviti da se još jedna srpska teniserka danas bori za trofej. U pitanju je Aleksandra Krunić, koja svoje finale u Budimpešti igra od 15 časova, a protivnica joj je Bernarda Pera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter